Cum să alegeţi centrul de business?

 


Cum să alegeţi centrul de business?

Închirierea oficiului într-un centru de business este o sarcină de răspundere pentru majoritatea conducătorilor, întrucît amplasarea acestuia reprezintă una din componentele care asigură  poziţionarea bună pe piaţă a companiei dumneavoastră. În condiţiile date, centrul de business Panorama dispune de toate avantajele necesare, astfel încît tot mai multe companii se instalează anume aici.

Amplasarea în centrul oraşului

Amplasarea în centrul oraşului este unul din factorii decisivi în alegerea oficiului. Situat la o intersecţie aglomerată, centrul de business Panorama corespunde întocmai criteriului solicitat. În primul rînd, aici este uşor de deplasat în toate direcţiile oraşului, atît pentru personalul angajat, cît şi pentru clienţi. În al doilea rînd, centrul de business este lesne de identificat, întrucît se află pe o stradă centrală largă. În al treilea rînd, artera rutieră permite evitarea ambuteiajelor în partea centrală a oraşului.

Reputaţia centrului de business

Centrul de business Panorama este un jucător nou pe piaţa de închiriere a imobilelor, dar deja a reuşit să-şi asigure reputaţia de partener sigur, responsabil şi ireproşabil, printre altele, şi pentru alegerea arendaşilor – contractul stipulează clar toate detaliile de închiriere a unui oficiu în Panorama. În cazul nerespectării acestora, arendatorul este în drept să îi refuze arendaşului închirierea încăperii.

Posibilitate optimală de alegere a oficiului

Fiecare companie, la căutarea oficiului, se conduce de propriile criterii de alegere. Sarcina business centrului este să îi propună clientului soluţia optimală anume pentru compania acestuia. Deşi mai multe companii pun accentul pe sintagma „abordare individuală”, închirierea oficiului este serviciul pe care noi ştim să îl prestăm cel mai bine în Chişinău. Cum asigurăm noi această abordare individuală? Noi le propunem clienţilor noştri cîteva tipuri de oficii. Oferim închirieri la preţ mediu şi închirieri de oficii în două încăperi absolut autonome, la etajele superioare. Avem propuneri optimale pentru fiecare client în parte.

Servicii adiacente

Orice centru de business care se respectă le propune clienţilor un complex întreg de servicii adiacente şi deservire complexă, pentru a spori maximal eficienţa activităţii acestora şi a-i scuti de necesitatea de a se sustrage, ca să soluţioneze diverse probleme. Astfel, centrul de business Panorama le propune clienţilor echipament economic modern, care le permite companiilor să economisească 20% din costul plăţilor efectuate pentru serviciile comunale. Clienţii pot alege sistemul preferat de asigurare cu Internet de la 3 provideri. Trebuie să menţionăm şi parcarea spaţioasă, care promite să-i găzduiască pe toţi oaspeţii centrului nostru.
În aceste condiţii, închirierea oficiului în Chişinău este o decizie de mare răspundere pentru un conducător. Însă, odată cu apariţia centrului de business Panorama, dilema a dispărut totalmente.